woensdag 17 mei 2017

Voor u Getest: een Canvas bij Saal-Digital

Een tijdje geleden kreeg ik de mogelijkheid om via Saal-Digital een wanddecoratie aan te maken.

Dat kwam goed van pas, omdat er in mijn familie een gouden bruiloft was, en ik wilde het gelukkige paar een mooi aandenken overhandingen. Ze hebben bij Saal-digital een heel uitgebreid gamma aan verschillende soorten wanddecoratie, van acrylglas over hardschuimplaat tot canvas.

Het aanmaken van de canvas ging heel vlot: je installeert hun software, kiest het ontwerp en laadt de foto op. Het slimme is dat de software je dadelijk meldt als je foto bijvoorbeeld te groot of te klein is, of dat de resolutiekwaliteit te wensen over laat.
Dat is vooral belangrijk bij een canvas, omdat een deel van de foto over de randen heen wordt geplaatst. Het is dan ook nuttig om te zien hoe het eindresultaat zal lijken.

Een paar dagen later kwam de canvas al aan met de post. Heel goed ingepakt (nog nooit had ik een foto-product gekregen dat zo goed beschermd was) en een heel mooi resultaat.

De prijs vond ik nogal aan de hoge kant (ongeveer 79 euro, verzending inbegrepen) maar de kwaliteit was dan ook de moeite. Zeker goed genoeg om nogmaals te proberen, nu misschien met een fotoboek.

1 opmerking: