donderdag 13 oktober 2016

Samsung Gear Fit2: enkele feiten

- De Gear Fit2 heeft een geheugen van 4 GB om audio-bestanden op te slaan, de volgende bestandsformaten worden ondersteund: MP3, WMA, WAV en AAC.

- Door het 1,5-inch Super-AMOLED scherm en een schermresolutie van 216 x 432 pixels, is deze resolutie gedetailleerd genoeg om gemakkelijk de tijd of jouw persoonlijke notificaties te checken terwijl je aan het sporten bent.

- De Samsung Gear Fit2 heeft een Samsung 1GHz dual-core processor, ondersteunt door een 512MB aan RAM en een 200 mAh accu.

- De accurate autonome GPS-functie stelt je in staat om je telefoon thuis te laten wanneer je gaat hardlopen, terwijl je nog wel steeds heel accuraat jouw looproute, - afstand en -snelheid kan meten. Daarnaast vertelt de Gear Fit2 je ook direct het aantal verbrande calorie├źn.

- Satelliet positionering is complementair met de gyroscoop, barometer acceleratiemeter en de hartslagmonitor om zo jouw sportsessie ultiem te laten verlopen

- De Gear Fit2 herkent en meet automatisch jouw bewegingen wanneer je bijvoorbeeld loopt, rent, fietst, van een crosstrainer gebruik maakt en zelfs wanneer je gebruik maakt van een roeimachine.

- De Gear Fit2 heeft een vloeiend, ergonomisch design die jou de meest comfortabele pasvorm biedt.

- Het product beschikt over een OP68 certificaat en kan tot 1,5 meter diep het water in voor maar liefst een half uur. Hierdoor is het niet nodig de Gear Fit2 uit te doen wanneer jij buiten aan het sporten bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten