maandag 15 november 2010

Wommers testen de Opel Vivaro


Dankzij MNM won ik een Opel Vivaro voor gebruik tijdens de week. Met een volle tank en geen franchise, dus ideaal om met 9 personen rond te rijden. Uiteindelijk waren we met 7 passagiers: ons gezinnetje, mijn ouders en mijn schoonouders. Bedoeling was naar Rijsel / Lille te rijden, maar door het slechte weer hebben we het grootste deel van de dag in de wagen doorgebracht. 
Gelukkig is de Opel Vivaro (een middelgrote bestelwagen van Opel) ideaal om rond te toeren, dankzij zijn grote ramen.
Eerst reden we naar Doornik waar we de kathedraal bezochten. Daarna ging het verder naar Rijsel voor een korte wandeling in de striemende regen terwijl we de harde wind trotseerden, en een etentje met Magret de Canard en Welsh Rarebit. Dan reden we nog naar Kortrijk, Oudenaarde en Geraardsbergen. Het was geen weer om een hond door te jagen, dus hebben we de meeste bezienswaardigheden vanuit de auto bekeken.
In het terugrijden door de Vlaamse Ardennen zagen we reeds dat er heel wat water in de beken en kanalen stond, en de volgende dag zagen we op het nieuws dat de plekken waar we langsreden door overstromingen geteisterd werden.

Ter info: De Opel Vivaro is een ontwikkeling van Opel en Renault, die de wagen onder de naam Trafic aanbiedt. Later is Nissan ook ingestapt. Zij voeren deze auto als Primastar in hun programma. De auto wordt in Engeland gebouwd door Vauxhall.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten